Bæredygtighed

En række tiltag

Hos Stryhns arbejder vi med en række tiltag inden for bæredygtighed. Vi har for nylig investeret i et rensningsanlæg, der både sikrer renere vand samt mulighed for at genanvende det tørstof, der udledes.

Ved at indsamle vores affald centralt sikrer vi, at det adskilles for derefter at kunne enten genanvendes eller brændes bedst muligt. Vi har fokus på at reducere spild af vores råvarer og færdigvarer, hvilket sker i tæt samarbejde med vores kunder.
Reduktion af energiforbruget sker ved, at vi er overgået til fjernvarme, at vi konstant har fokus på at sikre en nøjagtig indstilling af de maskiner, vi bruger i vores produktion og i det omfang det er muligt, genanvender vi varme.

Initiativer på plastområdet i samarbejde med DI Fødevarer

Vi deltager aktivt i et samarbejde med DI Fødevarer, hvor vi sammen med andre fødevarevirksomheder arbejder med, hvordan vi kan omlægge vores plastforbrug.

For at sikre den mest optimale proces, er vi blevet enige om at prioritere en række tiltag, så vi sikrer partnerskab i hele fødevareværdikæden, at vi indsamler viden om erfaringer, der målrettes aktører i fødevarebranchen og at vi samarbejder på tværs af brancher om teknologien på området.

Se filmen og læs eventuelt mere på www.danmarkmodmadspild.dk

Stryhns med i ambitiøst nationalt initiativ mod madspild

Sammen med en række af landets førende virksomheder er vi partner i et unikt projekt, hvor producenter og detailhandel er gået sammen i et fælles initiativ i kampen mod madspild. Organisationerne Stop Spild Af Mad og Fødevarebanken er deltagere i partnerskabet, hvor vi sammen med de øvrige virksomheder har forpligtet os til at halvere vores madspild frem mod 2030.

Partnerskabet, der er samlet under overskriften ’Danmark mod Madspild’, skal samle forbrugere og virksomheder i kampen mod de ca. 700.000 ton mad danskerne årligt smider ud. Initiativet er det første af slagsen, der samler fødevareaktører om at offentliggøre deres tal på madspild og deltage aktivt i at mindske det.

Læs pressemeddelsen her