Historie og strategi

Stryhns AS – lang historie i dansk fødevareproduktion

Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater AS, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns AS.

Vi producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser. Alle mærker med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort os til en del af danskernes hverdag. Vi har vores hovedkontor i Roskilde og fem fabrikker, som ligger i Graasten, Havnsø, Lystrup, Himmelev og på Langeland. I 2015 modtog Stryhn’s fabrikken DIs produktivitetspris, som fremhævede virksomheden som en rollemodel. Det kan du læse mere om her.


 En virksomhed med mange muligheder

Vi er en virksomhed i vækst, som giver os gode muligheder for at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj og, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at realisere deres potentiale. Vi investerer målrettet i at uddanne og udvikle vores medarbejdere, så de bliver klædt på til at kunne bidrage til en ambitiøs organisation i udvikling.

Vi har et medarbejderdrevet Innovationsboard, som vurderer og indstiller alle indkomne forslag om forbedringer af vores produkter og processer. De bedste forslag resulterer i en række priser, der bliver uddelt på vores sommerfest, som vi holder hvert andet år.

Vi er i det hele taget en virksomhed, der sørger for at fejre vores succeser, som vi blandt andet gjorde, da vi sagde velkommen til vores nye kolleger fra K-Salat ved sommerfesten i 2018, som du kan læse mere om her. Vi huskede også at fejre virksomhedens 75 års fødselsdag ved en stor jubilæumsfest for alle medarbejdere, som du kan læse om her.

Strategi

Vi har en vision om, at vi vil være den mest fremgangsrige mad- og mærkevarekoncern i Danmark. Ved at have fokus på trends og tendenser inden for fødevarebranchen, ønsker vi med en ambitiøs plan konstant at udvikle vores forretning og dermed styrke vores brands og markedspositioner. Vi har fokus på at skabe en bæredygtig produktion og at tage et socialt ansvar, så vores virksomhed er en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, udvikles, er motiveret og stolte over deres arbejdsplads.

Ejerforhold

Stryhns AS er i dag ejet af norske Agra. Agra-koncernen driver fødevareproduktion i Danmark, Norge, Sverige og Polen. Agra er familieejet og blev grundlagt i 1885 af den norske familie Heje.

Vil du vide mere om ejerforholdene, er du velkommen til at sende en mail til: stryhns@stryhns.dk