Sponsorater

HVB gennem 75 år

Himmelev-Veddelev blev stiftet 25. oktober 1925. Karlene fra gårdene i Himmelev og Veddelev sogn fik lov til at etablere en fodboldbane mellem præstegården mod øst og gadekæret mod syd, købmanden mod vest og klokker Mortensen mod nord.
Dele af banen ligger stadig synlig for os på hjørnet af Sognevej og Herregårdsvej. Omklædningen foregik i en barak, som var placeret i det sydvestlige hjørne af pladsen.

Læs evt. mere af historien og boldklubben her...


Image

Vi er stolt sponsor af Himmelev-Veddelev Boldklub

- og står bla. for : Stryhns Cup . Se præsentationsvideo fra 2015

Stryhns har et meget aktivt engagement i sponsormarkedet, hvilket betyder, at vi selv kontakter de partnere, vi finder relevante at samarbejde med

Vi gør derfor opmærksom på, at ansøgninger, der sendes til os via vores formular, bliver vurderet ud fra, hvorvidt de passer til det fokus, vi har for vores sponsorater, som er på børn og aktiviteter og meget gerne lokale aktiviteter. Vi modtager dagligt rigtig mange ansøgninger om sponsorater. Alle ansøgninger bliver nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele midler til alle de gode formål.

Følgende typer af sponsorater vil ikke komme i betragtning:

  • Vi støtter ikke enkeltpersoner eller familiearrangementer
  • Vi uddeler ikke penge i sponsorater
  • Sponsorater som finder sted uden for Danmark

Forespørgsel vedrørende et sponsorat skal finde sted minimum 30 dage før arrangementets startdato.

Hvis du mener, at din aktivitet matcher en af vores varemærker eller kan være med til at styrke en af vores varemærker, er du velkommen til at ansøge. Det gøres ved at udfylde ansøgningsskemaet. Herefter vil vi besvare din henvendelse, hvis du har udfyldt alle felter og hvis vi finder, at din forespørgsel matcher vores fokus for sponsorater. Der kan forventes 1-2 ugers responstid. Hvis du ikke har hørt fra os inden for den periode, er din ansøgning desværre ikke kommet i betragtning.