Karriereguide

Passion og handlekraft er vores DNA. Vi har en passion, en dyb kærlighed for vores brands og for vores medarbejdere. Vi arbejder alle for at udvikle den gode smag. Og det ligger os dybt på sinde, at vi har en arbejdsplads, hvor vi fejrer vores succeser, og hvor der er plads til udvikling af den enkeltes kompetencer.

Med handlekraft får vi ting til at ske, vi er i et marked, der konstant flytter sig. Det skal vi også, altså flytte os. Vi skal være fleksible, smidige og træffe beslutninger. Tilsammen er Passion og handlekraft vores udgangspunkt, og det er unikt for os.

Innovation løber som en råd tråd gennem alle dele af virksomheden og er med i og tænkes ind i alle processer, fra produktion og salg til marketing, HR, økonomi og ledelse. Vi overlader ikke innovationsarbejdet alene til ledelsen, men involverer løbende medarbejderne, så ideer til udvikling og forbedringer implementeres så tæt på hverdagen som muligt.

Virksomhedens ledelsesfilosofi handler om at udvikle vores ledere fra alle dele af virksomheden, så vi i samarbejde skaber rammerne for en arbejdsplads med trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder struktureret med at udvikle virksomheden med fokus på at sikre vækst. Det har vi været gode til de seneste år, og det vil vi fortsætte med.

Se og download vores Karriereguide som pdf her.


Ledelse hos Stryhns


Agra Academy


Karriere hos Stryhns

Stryhns værdier