Troels Bojesen tiltræder som CFO i Stryhns Gruppen

Stryhns Gruppen får d. 1.juni 2021 ny CFO når Troels Bojesen tiltræder som økonomidirektør for den danske fødevarevirksomhed, som netop har skiftet navn fra Stryhns til Stryhns Gruppen. Troels Bojesen overtager stillingen fra Lars Egedal Petersen, som efter 8 år på posten fratrådte som CFO i Stryhns ved udgangen af oktober 2020.

Troels Bojesen er en erfaren økonomidirektør med rødder i FMCG-branchen, og vil som Stryhns Gruppens nye CFO have fokus på yderligere styrkelse af driften og udvikling af forretningen. Dertil har Troels erfaring med opkøb og ERP-system implementering, hvilket passer godt ind i Stryhns Gruppen og dennes videre vækstrejse. Troels trives med den dynamik og kompleksitet, som kendetegner FMCG-branchen, som Stryhns Gruppen er en del af, ligesom han brænder for at drive en positiv forretningsudvikling og for at gøre en forskel.

Troels Bojesen har en økonomiuddannelse fra Zealand Business College fra 2002 suppleret med en MBA fra AVT Business School i 2011.  I 2011 blev han for første gang CFO, og har siden varetaget rollen i både national og international kontekst på forskellige markeder.

Stryhns Gruppens nye økonomidirektør kommer senest fra en stilling som Cluster CFO Northern Europe for Hero Group, og har samlet set mere end 20-års professional erfaring fra stillinger som økonomi- og IT-direktør og som international projektleder og forretningsudvikler. Dertil har han tidligere arbejdet som blandt andet Cluster Finance and IT Director for Lantmännen Unibake og som Financial Group Controller for DLH Group.

Som nytiltrådt CFO bliver Troels Bojesen del af Stryhns Gruppens Ledergruppe med administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen i spidsen. Stryhns Gruppen har hovedkontor i Roskilde, hvor også produktionen for Stryhn’s Leverpostej ligger.