Stryhn’s Leverpostej modtager DIs produktivitetspris

Image

April 2015

Stryhn's er ejet af den familieejede norske koncern Agra, der også ejer Graasten Salater og Langelænder Pølser. Tidligere på måneden modtog Stryhn's DIs produktivitetspris. DI fremhævede virksomheden som en rollemodel:

Stryhn's er med sine flotte resultater en rollemodel for andre virksomheder, der vil forbedre produktiviteten. Virksomheden har med sin indsats løftet produktiviteten så meget, at det væsentligt bidrager til at sikre Stryhns fremtidige konkurrenceevne’, skriver DI.

Ingen danskere er i tvivl om, hvad et "stykke med Stryhn’s" dækker over. Leverpostejfabrikken Stryhn’s, der ligger lidt uden for Roskilde, har et stærkt brand. Og det brand passer virksomheden på ved at satse på kvalitet og forædling:

Vores mål er hele tiden at øge kvaliteten. Derfor har vi brug for dygtige og engagerede medarbejdere, der kan være med til at udvikle vores produktion. Vi har ingen planer om at rykke til udlandet. Tværtimod, rykker vi nu produktion fra Sverige til Danmark og investerer et betydeligt beløb i fabrikken. Det tror vi på, er vejen til endnu bedre produkter og endnu bedre indtjening´, forklarer administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen.

Danske arbejdspladser i Danmark
Forbundsformand Ole Wehlast, der aflagde virksomheden besøg sammen med afdelingsformand for Fødevareforbundet NNF Sjælland og Øerne Henrik Tonnesen og folketingsmedlem Ole Hækkerup (S), ser også gerne, at andre virksomheder lader sig inspirere af Stryhn's:

Stryhn's er jo et skoleeksempel på, at det sagtens kan betale sig at drive en fødevarevirksomhed i Danmark. I mine øjne gør Stryhn's det helt rigtige; de satser på kvalitet og højt forædlede fødevarer. Det er netop den type fødevarer, vi er blandt verdens allerbedste til at producere. Jeg håber, at flere danske fødevarevirksomheder lader sig inspirere af Stryhn's forretningsmodel´, siger Ole Wehlast.

Stadig plads til forbedring Folketingmedlem Ole Hækkerup brugte besøget til at indhente forslag til, hvordan politikerne på Christiansborg kan hjælpe fødevarevirksomheder:

Vi har brug for at vide, hvad der rør sig ude i virkeligheden. Vi har et kæmpe ansvar, fordi det er os, der tegner rammerne for den danske produktion. Det er helt centralt for mig, at vi understøtter de danske fødevarevirksomheder, så vi beholder arbejdspladserne i Danmark og gerne får flere’.

Administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen opfordrede til, at der igen bliver kigget på de store bureaukratiske byrder, fødevarevirksomheder er underlagt.

Om Stryhns A/S

Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark. Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

For yderligere information:

Kristian Kornerup Jensen
Adm. direktør, Stryhns
+45 22 70 49 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 2146 00 77


Del denne nyhed