Stryhns krydser den magiske grænse og runder milliarden

Det længe ventede mål om at nå en milliarden blev d.22. december endelig en realitet for Stryhns, da virksomheden for første krydsede den magiske grænse og rundede en årlig omsætning på én milliard danske kroner.

”Det er en stor milepæl, vi har jagtet ved hjælp af organisk vækst, innovation og opkøb gennem et årti”, udtaler en meget glad Kristian Kornerup Jensen, administrerende direktør i Stryhns.

Årsagen til de seneste års kraftige vækst kan ifølge Kristian Kornerup Jensen dels tilskrives virksomhedens opkøb af bl.a. Royal Leverpostej, Slagtermester Andersen, Jensens Køkken og ikke mindst K-Salat.

Men selvom de seneste år har stået i vækstens tegn, har de mange opkøb ikke vokset den danske virksomhed over hovedet:

”Lykken er, at vi på samme tid fortsat har en meget fokuseret og endnu mere lønsom forretning trods den kraftige vækst,” fortæller Kristian.

Ingen coronakrise i Stryhns
2020 har som følge af coronakrisen været et udfordrende år for mange danske virksomheder – men ikke i Stryhns, hvor de mange frokoster i hjemmekontorerne og aflyste udlandsrejser, har skabt en kraftig vækst i alle vores kerneprodukter indenfor Dagligvarehandlen. Og selvom omsætningen på Foodserviceområdet er gået ned grundet nedlukning i flere perioder og dertil faldende ordrer, vokser Stryhns’ samlede årsresultat med mere end 25%. 

Fremtiden er grøn
Selvom vi nu har nået den mangeårige målsætning om at runde milliardomsætningen, stopper ambitionerne dog ikke her. I 2021 tager vi som bekendt hul på en ny strategi med fokus på vækst indenfor danskernes foretrukne fødevaremærker med gode smagsoplevelser og bæredygtighed i højsædet med stærke mål indenfor blandt andet grønne produktlanceringer, minimering af madspild, miljøvenlig emballage og en klimaneutral produktion. 

Og der er ikke nogen tvivl om, at Stryhns allerede er godt på vej:

”Med vores stærke brands og solide økonomiske fundament står vi større og stærkere end nogensinde før, og som vi træder ind i et markant jubilæumsår for Stryhns, hvor virksomheden runder de 80 år, er vi godt rustet til en bæredygtig ekspansion i det kommende årti,” slutter Kristian.