Stryhns køber K-Salat af Orkla Foods Danmark

Den 15. November 2017

Stryhns AS har indgået aftale med Orkla Foods Danmark om køb af K-Salat.
K-Salat som omfatter produkter indenfor pålægs- og kartoffelsalater, saucer, mayonnaise, remoulade og dressinger samt produktionen i Havnsø, hvor de nuværende ca. 100 arbejdspladser bibeholdes.

K-Salat blev grundlagt i 1937 under navnet Københavns Salatfabrik, og virksomheden flyttede senere til Havnsø, ligesom navnet blev ændret til det velkendte K-Salat. K-Salat har siden 2013 været en del af Orkla Foods Danmark, der producerer varer til både detailbranchen og foodservice i Danmark og har desuden eksport til Sverige og Tyskland.
Købet af K-Salat bliver gennemført inden udgangen af 2017.

Om Stryhns
Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark. Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

For yderligere information:
Stryhns AS:
Kristian Kornerup Jensen
Adm. direktør, Stryhns
2270 4902