Stryhns AS fejrer 75 års jubilæum

Image

Juni 2016

Stryhns AS fejrer 75 års fødselsdag ved at invitere alle medarbejdere fra de fire fabrikker, i alt ca. 200 medarbejdere til et brag af en jubilæumsfest.

Med inspirerende taler fra Elsebeth Stryhn, Agras ejer Knut Heje efterfulgt af Stryhns administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen blev festen skudt i gang. Underholdningen stod Andreas Bo for.

En række populære og gode gamle Kim Larsen og Gasolin numre blev leveret af Jan Lune Carlsen, der i den grad fik gang i festen, som senere blev overtaget af selveste Master Fatman, der sørgede for den gode stemning til langt ud på natten.

Et brag af en fest, der blev holdt på Sørup Herregaard med lækker middag og overnatning til alle. Stryhns er en virksomhed, der også sørger for at fejre deres succeser, derfor blev der også uddelt årets priser til jubilæumsfesten.

Priserne der uddeles er; årets forbedringspris, årets lanceringspris samt årets fabrik.

Om Stryhns A/S

Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark. Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

For yderligere information:

Kristian Kornerup Jensen
Adm. direktør, Stryhns
+45 22 70 49 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 2146 00 77


Del denne nyhed