Integrations-sommerfest 2018

Image

Juni 2018

Årets sommerfest hos Stryhns var en særlig en af slagsen. Festen var samtidig en fejring af købet af K-Salat samt et stort velkommen til en række nye kolleger og blev holdt på Nyborg Strand, hvor det denne gang var Mick Øgendahl der stod for underholdningen, som senere blev overtaget af en DJ, der sørgede for den rette feststemning til den lyse morgen.

Der var ikke alene tale om fejring af købet af K-Salat, de årlige innovationspriser skulle også uddeles i form af årets forbedringspris, årets lanceringspris samt årets fabrik

Om Stryhns A/S
Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

For yderligere information:

Kristian Kornerup Jensen
Adm. direktør, Stryhns
+45 22 70 49 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 2146 00 77


Del denne nyhed