Reperatør til vedligehold

Kan du lide at have travlt

…og er du en erfaren reparatør med mod på udfordringer i en spændende virksomhed? Så er du måske vores nye reparatør.

Til vores team i vedligeholdelsesafdelingen, som består af 7 medarbejdere, søger vi snarest muligt en dygtig reparatør med praktisk erfaring inden for fejlfinding og reparation af industrimaskiner. Den ledige stilling er ønsket besat til fast aften eller fast nat. Har den nye medarbejder et kedelpasser certifikat er det kun et plus.

Den nye medarbejder får reference til værkstedslederen.

Løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg

Du bliver en del af et stærkt og engageret team, hvor du arbejder med samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed, evne og lyst til at arbejde med fejlfinding elektrisk såvel som mekanisk, og løsning af akut opståede opgaver. Samtidig er du aktivt med, når der skal monteres større og mindre nyinstallationer. Sidst men ikke mindst udfører du løbende reparationer og vedligeholdelse af maskin- og procesanlæg i vores forskellige produktionsafsnit.

Erfaren, serviceminded, fleksibel og selvstændig reparatør

Du er sandsynligvis automatiktekniker eller har en anden relevant uddannelse kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med fejlfinding på maskiner og anlæg. Du er god til at bevare overblikket i pressede situationer og er fleksibel både i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider. Du har en positiv indstilling samt et godt humør, og du fremstår imødekommende og venlig – det er nemlig vigtigt, at du forstår at udvise god kundeservice, selv når det skal gå stærkt.

Bliv en del af en alsidig afdeling
Hos Stryhns kan du forvente alsidige arbejdsopgaver, hjælpsomme kolleger og et godt, behageligt arbejdsmiljø. Herudover kan du forvente mange medarbejdergoder i et uformelt arbejdsmiljø.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Teknisk chef Per Stenger:
+45 30 64 56 66 – hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning og dit cv hurtigst muligt, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send Ansøgning

Tilbage til ledige jobs