Else Merete Didreksen

Else Merete Didreksen, 58 år, supervisor i pakkeriet

’I produktionen er vi utrolig gode til at samarbejde, og jeg kan godt lide tonen. Jeg er spagsmageren, der godt kan lide at lave lidt sjov og liv i hverdagen’Else Merete Didreksen
Tilbage til Oversigten

’Jeg kan godt lide at blive sendt rundt til at varetage forskellige funktioner’

For ca. 2 år siden blev jeg udnævnt til supervisor. Det betyder, at mit job er at være højre hånd for afdelingslederen og at få det hele til at glide. Men man kan vel også godt sige, at det er øretævernes holdeplads, hvor jeg både modtager ros og ris, men det er helt fint. Jeg er ansvarlig for, at det hele fungerer, når afdelingslederen ikke er tilstede. Vi er to supervisorer, én på hvert skift. Vi leder hver vores del af pakkeriet og refererer til afdelingslederen.

Ansvar for at holde produktionen i gang
Hvis der fx er sygdom, har jeg som supervisor ansvar for, hvordan vi bedst besætter pladserne og eventuelt roterer rundt på medarbejderne i løbet af dagen i forhold til, hvor der er mest eller mindst travlt. Det vigtige er at få det hele til at køre, så fabrikken ikke står stille. Hvis det skulle ske, at det er nødvendigt med et stop på mere end 15 min., så lægger jeg en plan i samarbejde med min afdelingsleder.

Vi er et godt hold
I perioder har vi en del afløsere, og de skal selvfølgelig hjælpes i gang, så vi alle kan spille sammen som et hold. Vi er nemlig et godt hold i pakkeriet på ca. 10 medarbejdere, der arbejder tæt sammen. Hver morgen omkring kl. 10.35 samles vi alle til informationsmøde, hvor vi får en update på, hvordan dagen i går er forløbet og, om der er nogle nye informationer. Det er god måde for os alle at mødes på, og så sikrer vi, at alle har samme information fra vores afdelingsleder.

Om Else

August, 1988: Startede hos Stryhns og har netop haft 30 års jubilæum.

Startede i pakkeriet som pakkemontør, har haft en række forskellige funktioner og blev for 2 år siden forfremmet til Supervisor

Var med til at starte natholdet op i 1992/1993 og arbejdede på natholdet indtil 2002.

Deltaget på hygiejnekursus.

Været med til den store S65 implementering og ombygning og var en del af teamet, der var i Sverige og testkøre de nye maskiner.