Vi holder af hverdagen

Image

“Jeg holder af hverdagen. Mest af alt, holder jeg af hverdagen” sagde Dan Turell så smukt.
Præcis sådan, har vi det også i Stryhns Gruppen. Vi mener, at hverdagen er sammenhængskraften i et lykkeligt liv - og at et godt liv starter med en god barndom.

Dag for dag former hverdagen nemlig vores fremtid, derfor er vi stolte over at levere mad til hverdagen.

Hjælp til en bedre hverdag

Desværre har ikke alle børn i Danmark en god hverdag. Nogle børn har udfordringer, der påvirker deres trivsel, selvværd og velvære.

Hos Stryhns Gruppen ønsker vi at give disse børn en lysere fremtid, så når de rækker ud efter hjælp, skal en voksen stå klar til at lytte - uanset hvornår på døgnet barnet finder modet frem, til at spørge en voksen om hjælp.

Image

Vi støtter Børns Vilkår

Image

Derfor støtter vi børns vilkår og er med til at sikre at BørneTelefonen kan være der for børn og unge hele døgnet rundt, uanset hvornår modet melder sig.
For vi tror på, at en god barndom begynder med en god hverdag

Lær mere om Børns Vilkår og BørneTelefonen


Image
Vi har i Stryhns Gruppen et ønske om at engagere os i det samfund, vi er en del af. Børns Vilkår udfører en stor og vigtig opgave, og derfor er jeg meget stolt af vores nye samarbejde. Med vores hjælp kan flere børn og unge få råd og støtte hos BørneTelefonen hele døgnet rundt. KRISTIAN KORNERUP JENSEN, ADM. DIREKTØR I STRYHNS GRUPPEN