Økologiske alternativer til velkendte produkter

Som de første i Danmark har Stryhns lanceret en økologisk, kølet bearnaise fra K-Salat.

Økologi er et fokusområde for mange forbrugere – og også for os i Stryhns, hvor fokus på økologi er en vigtig del af vores bæredygtighedsstrategi. I 2019 lancerede vi Stryhn’s økologisk leverpostej, men ambitionen er, at vi skal kunne tilbyde mange flere økologiske alternativer til vores markedsledende kategorier i dagligvarehandlen, så vi kan bidrage til en mere bæredygtig fødevareproduktion og samtidig imødekomme den stigende efterspørgsel på økologiske produkter.

Derfor er det også et stort skridt på vejen, at vi nu som de første i Danmark kan lancere en kølet, økologisk bearnaise fra K-Salat, som har været under udvikling længe.

– ”Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi nu kan tilbyde alle de forbrugere, der ønsker at handle økologiske fødevarer, en økologisk bearnaisesauce på køl fra K-Salat. Det er fantastisk at kunne være med til at tage K-Salat et skridt i en ny retning med vigtigt fokus på økologi og bæredygtighed”, udtaler Senior Produktchef – K-Salat Helle Vange Eriksen.

Bearnaisen er jo ubestridt danskernes yndlingssauce, og derfor er der lagt mange kræfter i at skabe en K-Salat-bearnaise, som er originalen værdig i smag, konsistens og udseende, men som har sit helt eget karakteristika med en cremet konsistens, en let syrlig smag og klare noter af estragon.

Vores nye, økologiske bearnaise er allerede at finde på hylderne i dagligvarehandlen, og snart får den selskab både en økologisk remoulade og mayonnaise på pose fra K-Salat, som lanceres i uge 13. De to nye produkterne er udviklet ud fra den velkendte smag og kvalitet fra K-Salatremoulade og mayonnaise, og bidrager dermed til målsætningen om at tilbyde økologiske alternativer til de velkendte produkter, som de danske forbrugere allerede har et nært forhold til.  

Også den klassiske remoulade og mayonnaise fra K-Salat bliver lanceret i en økologisk variant.