Jeg har fuld fart på min personlige udvikling som leder

Kamilla Matzen, 31 år, produktchef for Langelænder

Lisbet Agerbo, 42 år, Produkttilpasningschef

’Det har været en utrolig spændende rejse – at gå fra at være medarbejder til at være leder og blive en del af Supply Chain ledergruppen. Som leder skal man vise vejen, og det er vi som ledergruppe sammen om’.Lisbet Agerbo
Tilbage til Oversigten

’Vi gør mange ting af traditioner, fordi sådan har man altid gjort, mit arbejde er hele tiden at udfordre’

Som produkttilpasser arbejder jeg med at tilpasse produkterne, så de er konkurrencedygtige i forhold til indhold og måden, de bliver produceret på. Mit job er at sikre, at vi producerer på den mest effektive måde med respekt for kvaliteten. Det kan fx være, at vi producerer på en smartere måde ved at springe et led over, eller vi får varerne hjem på en ny måde. Som på andre arbejdspladser, gør vi mange ting på baggrund af traditioner, fordi sådan har man altid gjort. Mit arbejde er hele tiden udfordre og at være innovativ uden at lave om på produkterne.

Overflytning af Jensens Køkken var en hård men sjov og lærerig opgave
Jeg havde projektlederansvaret for at flytte recepter og råvarer fra Jensens Køkkens produktion i Struer til produktionen i Graasten. Ansvaret bestod i at teste recepter og produktionsproces, få dem vurderet, godkendt og sendt afsted. Det var en stor planlægningsopgave, hvilket blev gjort med hjælp fra et flot og velfungerende teamarbejde. Alle, der var med, synes, at det var en sjov opgave, som gav et utroligt stort sammenhold og energi til os alle.

En del af Supply Chain ledergruppen
Mit arbejde går på tværs af alle vores fabrikker, og jeg refererer til vores Supply Chain direktør og sidder med i Supply Chain ledergruppen. Efter opkøb af flere fabrikker, er der kommet flere opgaver til mit område. Det betyder, at jeg har jeg fået en dygtig medarbejder i reference, hvilket giver mulighed for at praktisere min ledelse.

Fuld fart på min udvikling som leder
Som leder har jeg fokus på at udvikle min gennemslagskraft og tydelighed, som er vigtigt, når jeg arbejder i projekter. Jeg lærer meget af en dygtig mentor fx, når jeg oplever modvind og har brug for at stå fast. Det er i det hele taget fedt at opleve, hvordan vi bruger hinanden internt i ledergruppen til at sparre med. Vi er gode til at bruge hinandens kompetencer, vi har respekt for hinanden og man kan altid spørge løs. Vi er gode til at bygge videre på hinandens ideer i stedet for at sige, at det har vi prøvet før – vi giver det altid en chance. Stryhns giver en tryghed, så man får lyst til at blomstre.

Om Lisbet

Er uddannet Levnedsmiddeltekniker, bor i Holbæk med sine to børn

Lisbets karriere hos Stryhns:
Januar 2018: blev forfremmet til produkttilpasningschef med ansvar for tilpasning af produkter på tværs af Stryhns fabrikker og er medlem af Supply Chain ledergruppen med reference til Supply Chain direktør.

Oktober, 2012: blev ansat som produktudvikler med en fortid som produktudvikler hos K-Salat i 6 år.

Har deltaget i lederprogrammet ’Lede gennem indflydelse’ på Stryhns nordiske ledelsesakademi Agra Academy.