Lun leverpostej med bagte rødbeder


Lun leverpostej med bagte rødbeder
Til 4 personer – tilberedningstid ca. 45 minutter

800 g rødbeder
2 spsk. olivenolie
1 spsk. flydende honning
Salt
3 spsk. balsamico eddike
Evt. lidt plukket timian
1-2 pakker parmaskinke
1 bakke Stryhn’s Grovhakket leverpostej, 350 g -500 g

Tilbehør
Groft brød eller rugbrød

Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl rødbederne og skær dem i både. Vend dem med olie, honning og salt og bag dem i den varme ovn i 30-40 minutter. Vend de bagte rødbeder med balsamico og evt. timian lige inden servering.

Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.








Print E-mail opskrift Del denne opskrift         

Madpakken


Frokostbordet


Lun leverpostej


Nem hverdagsmad