Lun bacon postej med en frisk grøn salat


Lun Baconpostej med en frisk grøn salat
4 personer

Stryhn’s Baconpostej
2 stk. hjertesalat
1 skalotteløg
1 spsk. æbleeddike eller hvidvinseddike
2 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie
1 tsk. sennep
Havsalt og frisk kværnet peber
Evt. 4 skiver røget eller lufttørret skinke (Parma-, Skagen-, Læsø- eller Tysk Landskinke)

Del salaten ud i grove stykker, vask og afdryp grundigt. Vend salat med finthakket skalotteløg, eddike, olie, sennep, salt og peber. Dressingen kan du justere ved at komme lidt mere olie i, hvis du ikke ønsker den smager så meget af eddike. Skiver af lufttørret eller røget skinke steges i ovnen samtidigt med bacon leverpostejen indtil de er sprøde. Server som forret sammen med et godt stykke brød.

Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.








Print E-mail opskrift Del denne opskrift         

Madpakken


Frokostbordet


Lun leverpostej


Nem hverdagsmad