Grønkålssalat med æbler og hasselnødder


Grønkålssalat med æbler og hasselnødder
Til 3-4 personer
Godt tilbehør til en Baconpostej

300 g frisk rå grønkål (plukket vægt)
2 æbler
2 spsk. oliven olie
3 spsk. æble eddike
3 spsk. koldpresset rapsolie
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
Havsalt og frisk kværnet peber
40 g hakkede hasselnødder

Skyl og afdryp grønkålen grundigt. Snit grønkålen fint, skær æbler ud i kvarte og frigør for kernehus, skær dem herefter ud i tynde både. Varm en pande op og steg grønkål og æbler let i oliven olie, 1-2 min. til det falder lidt sammen. Tag grønkål af varmen og kom op i en skål. Rør eddike, rapsolie, sennep, honning, salt og peber sammen til en dressing. Vend den lune grønkål med dressingen. Kom hakkede hasselnødder på toppen og server til leverpostejen enten ovenpå leverpostejen med rugbrød eller ved siden af.








Print E-mail opskrift Del denne opskrift         

Madpakken


Frokostbordet


Lun leverpostej


Nem hverdagsmad